Doe mee als inwoner van je gemeente

Bekijk of je gemeente een FairTradeGemeente is

Zoek je gemeente op de kaart van Vlaanderen en bekijk hoe ver zij al staan. Is je gemeente ingeschreven in de campagne of is ze al een FairTradeGemeente? Klik zeker verder naar de unieke pagina van jouw gemeente. Daar vind je alle informatie. Wil je fairtrade shoppen? Bekijk dan zeker de kaart. Wil je aansluiten bij de trekkersgroep of hen helpen bij enkele activiteiten of heb je gewoon heel toffe ideeën? Contacteer hen zeker!

Maak van je gemeente een FairTradeGemeente

Is je gemeente nog niet actief? Wil je van je gemeente een FairTradeGemeente maken? Kaart dit dan zeker aan bij je vrienden, adviesraden, het gemeentebestuur, je winkel, ... En schrijf je gemeente in zodat ook jullie binnenkort in een FairTradeGemeente kunnen wonen! Stuur een mail naar info@fairtradegemeenten.be om je in te schrijven. Meer informatie vind je hier.

Word FairTradeFan!

Maak van je gemeente een 5 sterren gemeente en word fairtradefan! Klik zeker door naar de unieke pagina van jouw gemeente. Daar vind je meer informatie over activiteiten én registreer je als FairTradeFan. Op de kaart van je gemeente vind je heel wat inforamtie over verkooppunten van fairtradeproducten.

Chantal Nuyts
Roos Van bruggen
Elke Tweepenninckx
Ludo de Ceulaer
Als vrouw van een boer en uitbater van een lokale ijsjeszaak vind ik lokale producten zeer belangrijk. k verkoop naast mijn ijsjes ook andere lokale producten. Ook fairtrade draag ik een warm hart toe.
Chantal Nuyts- 't Heuninghof Olen
Ontwikkelingssamenwerking en heel het mondiale thema inspireren me. Je zal mij dus geregeld zien in de wereldwinkel of bij het voedselteam. Ook ben ik actief voor een eigen vierde pijler, project in India, en voor Vredeseilanden.
Roos Van bruggen- Olense vierde pijler
lokale duurzaame en ook fairtrade, producten begeesteren me. Ik ben daarom ook trekker van het voedselteam Olen en engageer me bij verschilleden projecten al dan niet in samenwerking met het lokaal bestuur Olen zoals de samentuin.
Elke Tweepenninckx- trekker Voedselteam Olen
Ontwikkelingssamenwerking en fairtrade zijn de, of toch één van de, rode draad in mijn leven. Je komt mij dan ook vast tegen in de wereldwinkel van Olen, tijdens de Noord-Zuidraad van Olen of bij Broederlijk Delen.
Ludo de Ceulaer- vrijwilliger wereldwinkel Olen