Doe mee als inwoner van je gemeente

Bekijk of je gemeente een FairTradeGemeente is

Zoek je gemeente op de kaart van Vlaanderen en bekijk hoe ver zij al staan. Is je gemeente ingeschreven in de campagne of is ze al een FairTradeGemeente? Klik zeker verder naar de unieke pagina van jouw gemeente. Daar vind je alle informatie. Wil je fairtrade shoppen? Bekijk dan zeker de kaart. Wil je aansluiten bij de trekkersgroep of hen helpen bij enkele activiteiten of heb je gewoon heel toffe ideeën? Contacteer hen zeker!

Maak van je gemeente een FairTradeGemeente

Is je gemeente nog niet actief? Wil je van je gemeente een FairTradeGemeente maken? Kaart dit dan zeker aan bij je vrienden, adviesraden, het gemeentebestuur, je winkel, ... En schrijf je gemeente in zodat ook jullie binnenkort in een FairTradeGemeente kunnen wonen! Stuur een mail naar info@fairtradegemeenten.be om je in te schrijven. Meer informatie vind je hier.

Word FairTradeFan!

Maak van je gemeente een 5 sterren gemeente en word fairtradefan! Klik zeker door naar de unieke pagina van jouw gemeente. Daar vind je meer informatie over activiteiten én registreer je als FairTradeFan. Op de kaart van je gemeente vind je heel wat inforamtie over verkooppunten van fairtradeproducten.

Dirk Roels
Razvan en Marjan
Karolien en Jordi - De Toonbank
Jean Marie De Baene
Dirk Roels van Café Cultuur zet Fair Trade wijnen en fruitsap op de kaart.
Dirk Roels- uitbater van cafécultuur
Funky Jungle
Razvan en Marjan - Restauranthouder
juwelen en t-shirts, homemade én fairtrade
Karolien en Jordi - De Toonbank- Winkelier
Fair Trade wijnen zijn aangenaam, mooi vineus gezelschap. Dat is al een hele tijd zo met Chili, Argentinië en Zuid-Afrika, van mousserend tot zoet en sterker nog.
Jean Marie De Baene- Sommelier - lid fairtrade team