Laureaten gezocht voor de zevende FairtradeLimburg-toffee!

Limburg houdt van fair trade!

Een eerlijke prijs betalen voor een eerlijk product. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is het nog niet. Nochtans steun je hiermee de bevolking in het Zuiden.

Met de zevende uitreiking van de FairtradeLimburg-toffee wil de deputatie ook in 2017 Limburgers de erkenning geven die ze verdienen. De prijs is bedoeld voor diegenen die een bijzondere bijdrage leveren aan de promotie en het “dagelijks” gebruik van fair trade in onze provincie.

Ook dit jaar vragen we graag jouw hulp. Nomineer een persoon (professionele, vrijwilliger, medewerker, …), een organisatie (buurtwerking, lokale werkgroep, wielerclub, …) of een openbaar bestuur die/dat het echt verdient en anderen inspireert.

Vul voor 1 februari 2017 het nominatieformulier in.

Alle genomineerden zijn winnaars en worden uitgenodigd voor de uitreiking van de t(r)of(f)ee. Criteria die de uiteindelijke keuze zullen bepalen zijn: voortrekkersrol, structurele aandacht, stimulerende initiatieven, het genomen risico om een  fairtrade-initiatief te lanceren en vol te houden, omzetstijging van fair trade in Limburg en het regionale bereik.

Wat krijgt de laureaat?

•          De FairtradeLimburg-toffee, gevuld met fairtradechocolade en ander lekkers
  •          Erkenning en persaandacht
  •          Een mooie activiteit
  •          Kans tot uitwisseling met de andere genomineerden

Wat krijg jij?

•          Je wordt uitgenodigd op de uitreiking en je kunt deelnemen aan de activiteit.

Alvast bedankt voor je medewerking! Ik hoop zoals de voorbije jaren verrast te worden door het groot aantal genomineerden en hun gedrevenheid en kennis!

Vriendelijke groeten

Frank Smeets