Schrijf je gemeente in!

Is je gemeente nog niet actief? Wil je van je gemeente een FairTradeGemeente maken? Kaart dit dan zeker aan bij je vrienden, adviesraden, het gemeentebestuur, je winkel, ... En schrijf je gemeente in zodat ook jullie binnenkort in een FairTradeGemeente kunnen wonen! Stuur een mail naar info@fairtradegemeenten.be om je in te schrijven. Start alvast door ons deze gegevens mee te delen:

Naam en voornaam

Jouw gemeente en postcode

Straat

e-mailadres

Wij schrijven je gemeente officieel in en bezorgen je alles om van start te gaan. Je krijgt een gemeentepagina waarop je alle activiteiten, initiatieven, foto’s en gegevens van de deelnemers kan bijhouden. Dit is jouw manier om te communiceren over het verloop van de campagne.

Wil je al van start gaan, dan kan je alle informatie vinden in de Faire Gids.

Succes!

Dirk Roels
Razvan en Marjan
Karolien en Jordi - De Toonbank
Jean Marie De Baene
Dirk Roels van Café Cultuur zet Fair Trade wijnen en fruitsap op de kaart.
Dirk Roels- uitbater van cafécultuur
Funky Jungle
Razvan en Marjan - Restauranthouder
juwelen en t-shirts, homemade én fairtrade
Karolien en Jordi - De Toonbank- Winkelier
Fair Trade wijnen zijn aangenaam, mooi vineus gezelschap. Dat is al een hele tijd zo met Chili, Argentinië en Zuid-Afrika, van mousserend tot zoet en sterker nog.
Jean Marie De Baene- Sommelier - lid fairtrade team