Schrijf je gemeente in!

Is je gemeente nog niet actief? Wil je van je gemeente een FairTradeGemeente maken? Kaart dit dan zeker aan bij je vrienden, adviesraden, het gemeentebestuur, je winkel, ... En schrijf je gemeente in zodat ook jullie binnenkort in een FairTradeGemeente kunnen wonen! Stuur een mail naar info@fairtradegemeenten.be om je in te schrijven. Start alvast door ons deze gegevens mee te delen:

Naam en voornaam

Jouw gemeente en postcode

Straat

e-mailadres

Wij schrijven je gemeente officieel in en bezorgen je alles om van start te gaan. Je krijgt een gemeentepagina waarop je alle activiteiten, initiatieven, foto’s en gegevens van de deelnemers kan bijhouden. Dit is jouw manier om te communiceren over het verloop van de campagne.

Wil je al van start gaan, dan kan je alle informatie vinden in de Faire Gids.

Succes!

Chantal Nuyts
Roos Van bruggen
Elke Tweepenninckx
Ludo de Ceulaer
Als vrouw van een boer en uitbater van een lokale ijsjeszaak vind ik lokale producten zeer belangrijk. k verkoop naast mijn ijsjes ook andere lokale producten. Ook fairtrade draag ik een warm hart toe.
Chantal Nuyts- 't Heuninghof Olen
Ontwikkelingssamenwerking en heel het mondiale thema inspireren me. Je zal mij dus geregeld zien in de wereldwinkel of bij het voedselteam. Ook ben ik actief voor een eigen vierde pijler, project in India, en voor Vredeseilanden.
Roos Van bruggen- Olense vierde pijler
lokale duurzaame en ook fairtrade, producten begeesteren me. Ik ben daarom ook trekker van het voedselteam Olen en engageer me bij verschilleden projecten al dan niet in samenwerking met het lokaal bestuur Olen zoals de samentuin.
Elke Tweepenninckx- trekker Voedselteam Olen
Ontwikkelingssamenwerking en fairtrade zijn de, of toch één van de, rode draad in mijn leven. Je komt mij dan ook vast tegen in de wereldwinkel van Olen, tijdens de Noord-Zuidraad van Olen of bij Broederlijk Delen.
Ludo de Ceulaer- vrijwilliger wereldwinkel Olen