Schrijf je in op onze nieuwsbrief

De FairTradeGemeente-nieuwbrief bevat informatie voor vrijwilligers en sympathisanten. De nieuwsbrief wordt op onregelematige basis verstuurd. Je kan je op elk moment terug uitschrijven. Het Vlaamse campagneteam verzorgt de inhoud van deze nieuwsbrief.

Ja, ik wens de FairTradeGemeente nieuwsbrief te ontvangen.

Nieuwsbrieven archief

Lagere school College Essen
Dirk Roels
Razvan en Marjan
Karolien en Jordi - De Toonbank
Trotse FairTradeSchool
Lagere school College Essen- 3de FairTradeAmbassadeur
Dirk Roels van Café Cultuur zet Fair Trade wijnen en fruitsap op de kaart.
Dirk Roels- uitbater van cafécultuur
Funky Jungle
Razvan en Marjan - Restauranthouder
juwelen en t-shirts, homemade én fairtrade