Fair Tradestand tijdens week van de mobiliteit

17sep2017

Aanstaande zondag 17 september 2017 organiseert onze gemeente een event op het Damiaanplein aan het gemeentehuis. Het is die dag nl. Autovrije Zondag. Kom gerust langs tussen 9 en 13 uur om een (elektrische) fiets van onze lokale fietshandelaars te testen, je fiets te laten graveren, een ritje te maken op een gekke kinderfiets en een (h)eerlijk product te nuttigen aan onze Fairtradestand.

    

Er staan ook heel wat podiummomenten op het programma:

·         om 10 uur verklaren onze schepen van mobiliteit Diane Willems en schepen van toerisme Bert De Wit, samen met burgemeester Paul Dams onze gloednieuwe recreatieve fietsroute 'Dwars door Tremelo' voor geopend. Deze fietsroute verbindt het Damiaanmuseum met het Sven Nys Cycling Center. Elke bezoeker die met de fiets naar het Damiaanplein komt op Autovrije Zondag krijgt een voucher om die dag de musea op beide locaties gratis te bezoeken. 

·         om 11 uur worden de prijzen uitgereikt van de actie Zo Dichtblij (het vroegere Met Belgerinkel naar de Winkel). Misschien ben jij wel één van de gelukkige winnaars van onze vele prijzen!

·         om 11.45 uur roepen we onze kringloopkrachten (compostmeesters) en ons kruidentuinvrouwtje op het podium om hen te bedanken voor hun vrijwillige inzet

·         om 11.50 uur is het dan de beurt aan onze mooimakers (vrijwillige zwerfvuilruimers) om gehuldigd te worden

 

Praktisch

Damiaanplein Tremelo aan de kerk