Campagnetijd bij 11.11.11: de changemakers gaan onvermoeid door!

Corona of niet, samen met duizenden vrijwilligers haalt 11.11.11 dit najaar opnieuw alles uit de kast om geld in te zamelen voor haar changemakers. Ontdek hier hoe je de campagne van 11.11.11 ondersteunt, én welke acties lopen van 1 tot 11 november.

Ook in 2020 zet 11.11.11 changemakers op een voetstuk. Changemakers zijn sterke mensen en straffe organisaties die actie ondernemen. In alle uithoeken van de wereld strijden ze voor beter. Voor mensenrechten, voor democratie, voor een planeet die blijft draaien. Broodnodig werk dus. Daarom versterkt 11.11.11 hun inzet.

Changemakers: meer dan ooit nodig

Judith ijvert met haar burgerplatform voor vrouwenrechten in DR Congo. Kong komt op voor veilige arbeidsomstandigheden in Cambodja. Maman Migrant strijdt voor de medische hulp voor vluchtelingen in Agadez. Martin versterkt klimaatactie in Bolivia. Jorge komt op voor seksuele rechten in Peru. Rouba geeft Syrische vluchtelingen in Libanon hoop.

Zij en vele anderen werken aan een duurzame, leefbare toekomst waarin iedereen een plaats krijgt. Maar het wordt hen moeilijk gemaakt. De vrijheid van meningsuiting staat op veel plaatsen onder druk en de coronacrisis legt de ongelijkheid in de wereld pijnlijk bloot. Onvoldoende of ontoegankelijke medische zorg, ontbrekende sociale bescherming en gemeenschappen verscheurd door conflict.

Daar doen deze changemakers wat aan. Daarom verdienen ze onze steun. Zij kunnen dit niet alleen. Jij geeft hen de kracht om door te gaan. Steun daarom de changemakers van 11.11.11.

Hoe kan je 11.11.11 steunen?

  • Steun 11.11.11 met een gift op doneer.11.be of op het rekeningnummer BE30 0000 0000 1111.
  • Zet een actie op touw om geld in te zamelen voor 11.11.11: samen met duizenden vrijwilligers haalt de organisatie dit najaar opnieuw alles uit de kast om changemakers in de kijker te zetten, ook in coronatijden. En daar kan jij je bij aansluiten. Heb je zelf ideeën om in actie op poten te zetten? Of net inspiratie nodig? Of vraag je je af hoe jouw actie coronaveilig kan verlopen? Alle info vind je op www.11.be/changemakers

Ontdek de verhalen van de changemakers

Onvermoeibaar vechten changemakers voor onze duurzame toekomst. Soms met gevaar voor eigen leven. Deze campagne schuift 11.11.11 enkele van deze straffe mensen naar voren, ontdek ze hier.