Nuttige downloads voor jouw FairTradeGemeente

LOGO’S FAIRTRADEGEMEENTE

Download hier de logo’s van FairTradeGemeente in verschillende formaten.

BESTEL EEN FAIRTRADEGEMEENTE BORD

Titelgemeenten kunnen borden bestellen via info@fairtradegemeenten.be.
Afmeting: 60 cm x 40 cm
Prijs:

  • Per bord betaal je 45 € (excl btw).
  • Daarbovenop vragen we een forfaitaire verzendingskost van 35 €.

INSPIRATIEGIDS: AAN DE SLAG MET DE 6 CRITERIA

Ontdek hier onze nieuwe inspiratiegids. Je ontdekt er tips en voorbeelden uit verschillende gemeenten om concreet aan de slag te gaan met de 6 criteria.

COMMUNICATIEMATERIAAL INTERNATIONALE DAG VAN DE KOFFIE – jaarlijks op 1 OKTOBER

Internationale Koffiedag (jaarlijks op 1 oktober) is het ideale moment om jullie engagement voor eerlijke producten in de kijker te zetten, zowel bij de collega’s van het gemeentebestuur als bij de inwoners van de gemeente. Herinner jouw collega’s eraan dat jullie eerlijke koffie drinken op kantoor, en sensibiliseer ze om ook tijdens het thuiswerk te kiezen voor een eerlijke kop koffie. Of laat de inwoners in jouw gemeente weten dat jullie kiezen voor fairtradekoffie en een eerlijke prijs voor de koffieboer.
> Ontdek hier leuke visuals om te delen met jouw collega’s en inwoners. Je vindt er ook tekstjes die je kan copy-pasten.

KOFFIE OP HET WERK

Om je te ondersteunen bij de interne communicatie naar het gemeentepersoneel over de keuze van fairtrade koffie, ontwikkelden we in samenwerking met Fairtrade Belgium affiches en stickers. Hang de affiches in de koffiehoek en kleef de stickers op de koffieautomaat en/of op de thermossen. Via de QR code komen je collega’s meer te weten over het engagement van hun werkgever als FairtradeGemeente.

> Download hier het drukklare materiaal.