Lef

KEN JIJ JONGEREN MET LEF?

Jongeren tussen 16 en 26 jaar die lokaal geëngageerd zijn, rekening houden met de eigen ecologische voetafdruk én streven naar een faire wereld voor iedereen? Jongeren (v/m/x) met LEF die zich actief inzetten voor een eerlijke én duurzame wereld.

Die niet alleen spijbelen om aandacht voor het klimaat te eisen maar ook hun omgeving een geweten schoppen door hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Of die meid die al een jaar lang niets nieuws koopt maar door haar 2dehandskledij te upgraden toch altijd stylish voor de dag komt. En wat met de jeugdraad, die met de burgemeester in gesprek gaat over het inkoopbeleid van de gemeente? Of die toffe leerkracht electro-mechanica die zijn leerlingen uitdaagt om zich te engageren in het plaatselijke repair-café. Of de jeugdbeweging die op kamp heerlijke menu’s samenstelt met lokale, ecologisch verantwoorde en fair trade producten? Of die groep vrienden die samenwoont en bewust duurzaam consumeert door hun aankopen te verminderen én te veranderen. 

Wel, zo’n jongeren (m/v/x) tussen 16 en 26 jaar met LEF willen we leren kennen! We gaan met ze in gesprek en maken en inspirerend portret van hen in woord en beeld. De portrettenreeks delen we met jou en de rest van de wereld op al onze kanalen. Want we geloven zeer sterk in de kracht van jongeren om onze wereld eerlijker én duurzamer te maken.

LAAT HET ONS WETEN!

Ken jij jongeren met LEF? Stuur een mail naar bianca@fairtradebelgium.be en vertel wie ze zijn en waarom ze een plaats verdienen in onze galerij. Wij doen de rest.

PORTRETTENGALERIJ MET LEF

Benieuwd wat jongeren tussen 16 en 26 jaar drijft om lokaal geëngageerd te zijn, rekening te houden met de eigen ecologische voetafdruk én te streven naar een faire wereld voor iedereen?
Elke maand maak je kennis met een andere jongere met LEF!

Lees hier verder.