Neem deel aan het grootste online Fashion Revolution Week event van 2021!

Van 19 tot 25 april 2021 is het Fashion Revolution Week. Fashion Revolution staat onder andere voor een einde aan de uitbuiting van mens en milieu in de wereldwijde mode-industrie, met een verschuiving van wegwerpcultuur naar een meer duurzaam systeem van materiaalgebruik. Ook veilige en waardige werkomstandigheden en een leefbaar inkomen voor alle mensen in de toeleveringsketen staan centraal.

Online Fashion Revolution Week event

Stel je voor: een event waarop al je vragen beantwoord worden over duurzame mode en waar je ontdekt hoe jij en de kleding die je draagt een verschil kunnen maken voor de meer dan 300.000 mensen die wereldwijd werken in de katoenindustrie.

Klinkt dat als iets waar je al lang naar op zoek bent? Lees dan snel verder, want op donderdag 22 april 2021 vindt de online Fashion Community Night plaats. Een samenwerking van Fairtrade Belgium en COSH over duurzame mode.

Tijdens dit online event krijg je toegang tot interessante panelgesprekken en lezingen waar je onder andere te horen krijgen over de laatste trends in de sector. Dit alles gevolgd door de première ‘It’s show time’ waar je kennismaakt met maar liefst 7 opkomende Belgische ontwerpers!

Schrijf je dus snel in via deze link en ontdek de toekomst van de duurzame kledingindustrie.