Stand van zaken Fair-O-Meter: verwerking resultaten

Aan alle vrijwilligers en ambtenaren: bedankt om jullie titel van FairTradeGemeente te herbevestigen via de Fair-O-Meter. Momenteel worden alle resultaten geanalyseerd en verwerkt. Van zodra de resultaten gekend zijn, brengen wij jullie op de hoogte via de website en via e-mail (richtlijn: eind februari / begin maart).

Stand van zaken: verwerking resultaten

FairTradeGemeenten konden hun titel herbevestigen via de Fair-O-Meter tussen 20 oktober 2020 en 17 januari 2021. Nu we alle herbevestigingen ontvangen hebben, gaan we starten met het overlopen en controleren van de vragenlijsten. In de loop van februari / begin maart zullen wij alle gemeenten contacteren met een herbevestigingsrapport en de resultaten.

Meer info? info@fairtradegemeenten.be.

Fair-O-Meter: herbevestiging van de titel FairTradeGemeente

De Fair-O-Meter is een vragenlijst om het gemeentelijk engagement voor eerlijke handel te meten. Deze vragenlijst dient als herbevestiging van de titel FairTradeGemeente. Dankzij de Fair-O-Meter meten we de impact van alle FairTradeGemeenten in Vlaanderen en Wallonië, en zetten we samen grote stappen richting meer eerlijke en duurzame handel.