Op vrijdag 7 oktober nodigen we iedereen uit die betrokken is bij of intersse heeft in de werking van de FairTradeGemeenten in Gent.

De nieuwe jaarlijkse Trefdag FairTradeGemeente brengt jong en oud samen om te ontdekken, inspireren, netwerken en vooruit te blikken.

Je krijgt er verse ideeën, nieuwe inzichten en concrete voorbeelden aangereikt om samen aan een eerlijke, duurzame en sociaal rechtvaardige wereld te werken. Om lokale samenwerkingen te verjongen, te verruimen, tevernieuwen of te verbinden met andere duurzaamheidsthema’s in jouw gemeente of stad. En er is veel tijd en ruimte om ervaringen uit te wisselen!

Jonge en oudere geïnteresseerden, vrijwilligers, leden van het schepencollege, ambtenaren:  iedereen vindt hier zijn gading.

CONCREET TREFDAG FAIRTRADEGEMEENTE 2022

VOOR WIE?

Voor iedereen die begaan is met een eerlijke en duurzame samenleving: leden van het schepencollege, ambtenaren, vrijwilligers begaan met een eerlijke en duurzame samenleving.

WANNEER?

Vrijdag 7 oktober 2022 van 9u tot 18u

WAAR?

Provinciaal Administratief Centrum ‘Het Zuid’, Woodrow Wilsonplein 2 in 9000 Gent.
Het Provinciaal administratief Centrum ‘Het Zuid’  kan je vlot bereiken met de trein en de bus of tram. Kom je met de auto? Dan kan je parkeren in de ondergrondse parking Gent Zuid.

PROGRAMMA?

Een zeer gevarieerd, concreet én dagvullend programma.
Check: Programma 2022 – Fairtrade Gemeente (fairtradegemeenten.be)

DEELNAMEPRIJS

  • 50 euro per persoon. Hierin is alles inbegrepen: een boeiend programma, een (h)eerlijke lunch en drankjes en een receptie.
  • Let wel: elke betalende deelnemer kan een jongere onder de 26 jaar gratis meebrengen!
    Denk daarbij aan een collega van een andere dienst (landbouw, economie, jeugd…), iemand van de jeugdraad, een lid van een lokale jeugdvereniging, een jonge ondernemer of bio-boer…… Als er maar een verbinding kan gemaakt worden met de lokale FairTradeGemeente. Want samen kan je meer!
    Breng je een jongere met LEF mee? Vul dan zeker de naam, geboortedatum én e-mailadres in op je inschrijvingsformulier. Je moet GEEN workshopskeuze voor hem/haar/die invullen. Wij nemen contact met ze op!

INSCHRIJVEN

Doe je voor 4 oktober. De plaatsen zijn beperkt dus aarzel niet!

De online inschrijvingen zijn afgesloten. Wil je toch heel graag komen, contacteer dan Bianca De Wolf. Zij bekijkt samen met je of je er nog bij kan. Voor haar contactgegevens zie onder.

VRAGEN?

Contacteer Bianca De Wolf, coördinator FairTradeGemeente (bianca@fairtradebelgium.be, 0479 58 41 70)

MET DANK AAN

De Trefdag FairTradeGemeenten 2022 is een samenwerking met Provincie Oost-Vlaanderen en wordt ondersteund door Enabel.